Het Grote Leren, Creëren en Investeren Crowdfunding Event - 17 maart @ Lolaland

 
Investment.jpg
 

Op 17 maart om 12:00 uur komen we bij elkaar in Lolaland voor het “Grote Leren, Creëren en Investeren Crowdfunding Evenement” van De Warren. Tijdens deze dag presenteren we over al het moois van De Warren. Over de duurzaamheid en sociale aspecten, kunst en creativiteit, krijg je inzicht in het ontwikkelproces, het ontwerp en hoe het project gefinancierd wordt en de huren betaalbaar blijven.


Tijdens dit event lanceren we ook de crowdfunding waarmee we iedereen de kans geven om te investeren in dit duurzame en sociale project in ruil voor een mooie rente. Ook als je niet kunt investeren ben je van harte welkom! Je kunt onze berichten delen, andere mensen enthousiast maken over De Warren of gewoon komen om te luisteren over onze vorderingen.


Verwacht tijdens dit evenement:

🏠Een excursie naar het bouwkavel op Centrumeiland vanaf 12:00 uur (vertrekken vanaf Lolaland)

🏠Presentaties over:

- Circulaire en natuurinclusieve bouw

- Ontwerpen als Wooncoöperatie, hoe doe je dat met 50 mensen?

- Green finance, en hoe we betaalbare huren realiseren in Amsterdam

🏠Muziekoptredens van leden van De Warren

🏠Renders van het ontwerp en de kans om de maquette te zien

🏠Heerlijke hapjes en drankjes

🏠Vanaf 16:00 uur is er dansmuziek in Lolaland

Voor meer informatie over onze crowdfunding kun je direct terecht op onze crowdfunding sectie. 
Let Op6.jpg
 
Joey Hodde