Eerste ontwerpsessie groot succes

Wooncoöperatie De Warren, alle foto’s: Winona Boomkens

Wooncoöperatie De Warren, alle foto’s: Winona Boomkens

Op zondag 9 september was de eerste ontwerpsessie met de toekomstige huurders van De Warren. Deze gemeenschap van enthousiaste en actieve deelnemers zal samen met onze architect het ontwerp maken van ons gebouw. We hebben samen met de architect een structuur opgezet waarbij we in een zestal ontwerp sessies van schetsontwerp, via voorlopig ontwerp, tot definitief ontwerp zullen komen in de aankomende maanden.

Deze sessie ging over de grote lijnen. Het concept dat we willen neerzetten, de visie en de waarde van De Warren en een eerste inzicht in de ‘look & feel’ van het pand. Iedereen van de gemeenschap bracht inspirerende foto’s mee en verschillende oefeningen brachten inzichten en input voor de architect om mee aan de slag te gaan. We kijken uit naar de eerste visuele en ruimtelijke vertalingen.

Joey Hodde