De Warren kiest Architect

Natrufied 24H.png

Na veel wikken en wegen, het uitvragen van 5 offertes, 3 werkbezoeken op locatie en kennismakingen met verschillende geweldige bureaus, hebben we een keus kunnen maken! De Warren zal ontworpen worden door Natrufied Architecture in samenwerking met Eco+Bouw. We hadden drie grote eisen waarop basis van we onze keus hebben gemaakt. We zochten ten eerste een partner die ons zo veel als mogelijk kon helpen met kostenbeheersing (wat van groot belang is in de huidige bouwwoede). Daarnaast staat duurzaam en ecologisch bouwen centraal bij De Warren en zochten we een architect die hier ervaring mee had. Als laatste zochten we een partner die enthousiast werd van de sociale opgave van cohousing en co-design. Op alle drie de gebieden scoorde Natrufied en Eco+Bouw het hoogst. Tijdens het werkbezoek was er direct een enorm goede klik, Borsi van Natrufied stond letterlijk te springen om een antwoord te geven op de vraag waarom De Warren hem een leuk project leek om aan bij te dragen. In september start het ontwerpproces samen met de 60 enthousiaste mensen die zich hebben ingeschreven bij de Wooncoöperatie. 

zie voor meer info:

www.natrufied.nl

www.ecoplus-bouw.nl

Joey Hodde