Optieovereenkomst getekend!

Ondertekening Ivens en wooncoöperatie De Warren 600p.jpg

Op dinsdag 17 april werden we uitgenodigd op het Stadhuis van Amsterdam om de optieovereenkomst te tekenen. We werden welkom geheten op de kamer van Wethouder Laurens Ivens (Bouwen & Wonen) waar de taart al klaar stond. Na een korte speech van de wethouder waarin hij toelichtte hoe deze pilot voor een wooncoöperatie tot stand was gekomen en het belang hiervan voor de stad, was het woord aan ons. We hebben verteld enorm enthousiast te zijn over deze kans om duurzame en betaalbare woningen te mogen realiseren voor Amsterdam. Nu is het officieel en mogen we er ook over naar buiten treden. In de aankomende periode gaan we de groep met geïnteresseerden aanvullen en aan de slag met de volgende stappen voor het ontwerp. 

Joey Hodde