We hebben gewonnen!

Na maanden plannen, rekenen, brainstormen, ontwerpen en oprichten kwam op 21 maart om half 1 ‘s middags dan eindelijk het verlossende woord binnen in de mail. We hebben gewonnen! Er waren nog 2 andere geduchte tegenstanders maar uiteindelijk zijn wij met de meeste punten op de eerste plek beland. Nadat hier een klein feestje over is gevierd was het nog even nagelbijten of er niemand in bezwaar zou gaan tegen de uitslag, maar op 10 april werd de uitslag definitief en mochten we het nieuws naar buiten brengen! De andere voorstellen zijn ook als haalbaar beoordeeld wat een mooie kans is voor nog meer mooie wooncoöperaties in de toekomst, misschien wel op Centrumeiland?

De komende tijd zal voor ons in het teken staan van architectentekeningen, het finaliseren van diverse overeenkomsten en het tot in detail uitwerken van de planning en de samenwerkingen die we aan zijn gegaan om De Warren te realiseren! We nemen jullie graag mee in het proces, dus houd de website in de gaten om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen!

Joey Hodde