Ontwerpsessie 1 was een succes!

06.png

 

Bij De Warren ontwerpen en bouwen we samen aan een duurzame en sociale toekomst. Met een mooie groep geïnteresseerde mensen hebben we daarom een verdiepende ontwerpsessie gehouden. Een diverse en betrokken groep mensen werd gevraagd om hun woondroom te delen en hun input te geven op bepalende thema's. Welke functies wil men delen in hun ideale huis, hoeveel tijd zou je spenderen in de gezamenlijke ruimtes en wat zou je daar willen doen? Met welke materialen zouden we moeten bouwen, hoeveel ruimte heb je zelf nodig, en welke bijdrage zou je met jouw expertise kunnen leveren tijdens de beheerfase?  Allemaal vragen die door de trekkersgroep verder zijn genomen en nu worden omgezet in een voorlopig vloerplan en een vormtaal en visie voor bouw en zelfs daarna. De architect is hiermee aan de slag gegaan en op basis hiervan worden de laatste slagen gemaakt voor het ontwerp. In de laatste fase zullen de toekomstige leden hier nog op kunnen reflecteren en dan stellen we het voorlopige programma vast. De creativiteit van de groep en de dromen die zij hebben voorgedragen laten de schetsen zien van een duurzaam en sociaal pareltje dat prachtig wordt wanneer het is verwezenlijkt.

Joey Hodde